Nieuws

Nieuwe arrangementen in de Hooiberghut 31-07-2013

Steeds meer mensen ontdekken de Hooiberghut als vertrekpunt voor actieve of culturele uitstapjes. Voor deze mensen heeft de vereniging Hooiberghutten twee nieuwe kant-en-klare arrangementen ontwikkeld; Vlieg er 's uit! en Ontdek Noord-Holland met geocaching. Een presentatie van beide arrangementen vindt plaats op 14 augustus om 10:30 uur op Camping Duinzoomhoeve in Julianadorp.


Bij het vierdaagse arrangement Vlieg er 's uit krijgen de (groot)ouders per kind een grote vlieger cadeau om zelf in te kleuren en een boekje met kortingsbonnen op een aantal culturele of sportieve attracties in de nabije omgeving. Om het verblijf helemaal compleet te maken zijn de eerste avond de bedden opgemaakt, is er een knapperend houtvuur en een pan stevige boerensoep.


Voor de meer actieve gezinnen is per bedrijf een geocache route uitgezet langs de mooiste punten in de omgeving. Zo kan een fietstocht van 25 tot 40 kilometer gecombineerd worden met een speurtocht door het Noord-Hollandse landschap. De speurtocht is uitgezet door ervaren geocachers, zodat het ook voor de meer ervaren geocachers een uitdaging blijft! Ook bij dit arrangement zijn de bedden opgemaakt en staat de soep al klaar.


Hooiberghutten staan op het platteland en zijn een originele manier om in te logeren. Ze zijn te boeken vanaf € 45,-- per nacht, de prijs van deze complete arrangementen bedraagt € 195,-- voor vier dagen en drie nachten. Voor meer informatie: www.hooiberghutten.nl


Op 14 augustus vindt een presentatie plaats van beide arrangementen. De arrangementen zijn vanaf dat moment beschikbaar en te boeken.

Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door Provincie Noord-Holland.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland