Nieuws

Eerste editie van de Boerenversmarkt op 6 en 7 september 13-08-2014

Op zaterdag 6 en zondag 7 september wordt de eerste editie van de Boerenversmarkt gehouden in de kassen van Kwekerij Siem Munster aan de Wierweg in Slootdorp.Tijdens deze markt laten verschillende telers zien wat voor een mooie en bovenal verse producten zij jaarlijks oogsten. Het wordt een markt waar mensen kunnen voelen, proeven, ruiken en dus ervaren wat er in deze regio allemaal verkrijgbaar is.

Naast de markt zijn er ook vele randactiviteiten rondom de markt. Voor de kinderen zijn er dieren met een hoog aaibaarheidsgehalte. Er wordt historisch materieel getoond door het Historische Genootschap Wieringermeer, er is een sfeerwandeling die start en eindigt bij de markt en beide dagen is er een goede doelen diner waarvan de opbrengst voor Kika is. 

Dit initiatief van verschillende ondernemers uit de regio is zeker de moeite waard en laat zien dat samenwerking tussen verschillende ondernemers uit verschillende sectoren tot mooie dingen leidt!

meer informatie: www.boerenversmarkt.com

Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door Provincie Noord-Holland.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland