Nieuws

‘De Kop in Bloei’ op 30 maart 2009 27-02-2009

Precies een jaar geleden is het nieuwe Leaderprogramma van start gegaan. Er zijn weer veel interessante en innovatieve projecten aangemeld voor een Leaderbijdrage. Van al die projecten heeft de Plaatselijke Groep het afgelopen jaar 15 projecten gesteund.

De eerste verjaardag van Leader 2007-2013 in de Kop van Noord-Holland en Texel willen we graag samen met u vieren bij Kwekerij Munster van Siem en Sandra Munster in Slootdorp.

U bent van harte welkom op:

maandag 30 maart 2009
15.00 tot 18.30 uur
Wierweg 7, 1774 NH Slootdorp

De tulpenkwekerij van familie Munster organiseert excursies voor toeristen en recreanten.
“De Tulpenexcursie” is een van de projecten die is ondersteund door de Plaatselijke Groep Leader. Op deze middag zal Gedeputeerde Jaap Bond “de Tulpenexcursie” officieel openen.

Na de opening wordt u uitgenodigd om tijdens een inspirerende wandeling tussen de tulpen nieuwe, recreatieve initiatieven te ontwikkelen. Het thema “De Kop in Bloei” staat voor alle kleurrijke initiatieven die in de Kop van de grond komen. Er is hier veel te doen en te zien. De uitdaging is om van al die losse bloemen boeketten te maken. Eén en één is meer dan twee!

We hopen u graag te ontmoeten op 30 maart! U kunt zich tot uiterlijk 23 maart aanmelden via  0223-668470 of jbroek@nhn.nl.

 

Leader is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling dat voor de Kop van Noord-Holland en Texel mede mogelijk wordt gemaakt door Provincie Noord-Holland.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling
Europa investeert in zijn platteland